Hír és közéleti magazin

Kikerül a Digi kínálatából az AXN

Október 25-től kikerül a Digi kínálatából az AXN, azonban jó hírünk is van visszakerül a Comedy Central és a Nickelodeon is. A kérdés az, hogy ezzel veszítünk vagy nyerünk?

Október 25-től kikerül a Digi kínálatából az AXN, azonban jó hírünk is van visszakerül a Comedy Central és a Nickelodeon is. A kérdés az, hogy ezzel veszítünk vagy nyerünk?

AXN Black White

Ha azt nézem, hogy hónapok óta román nyelven vagy román felirattal kell élveznem a Diginek köszönhetően az AXN-t tulajdonképpen közömbös, hiszen éppen ennek köszönhetően mostanság alig kapcsoltam a csatornára. A helyzet viszont az, hogy éppen mostanság lesz izgalmas a dolog az AXN-nél, hiszen jön a Black és a White – illetve az első számú csatornára olyan sorozatok térnek vissza, mint például A bárka vagy mutatkoznak be olyanok mint a Hawaii Five-0 vagy az Elementary. A két hír minden bizonnyal szorosan összefügg: a Viacom betolta az AXN helyére a gyerek- és vígjátékcsatornáját – valószínűleg sokkal jobb konstrukciókat ajánlottak a Diginek, mint az SPTN. Persze ez csak találgatás. A lényeg, hogy mindenképpen mi szívunk. Ha tehetitek válasszatok más előfizetést, mert a Viasat-csatornák mellett kizárólag az AXN-csatornákat lesz értelme követni idén ősszel is. (Én ezt sajnos nem tehetem meg, albiban tolom, a tulaj meg ragaszkodik a Digihez)