Hír és közéleti magazin

Kirobbanó siker lett a Farm VIP

Több mint egymillió néző követte figyelemmel a Farm VIP évadának indulását.

Vasárnap kirobbanó sikerrel indult Farm VIP, ami hétfőtől hétköznap esténként jelentkezik a Mintaapák után.

A teljes lakosság körében több mint 1 millió nézőt ültetett le a tévék elé, ezzel az elmúlt hét legnézettebb műsora lett.

A 18-59 éves korcsoportban is csak a Magyarország-Izland focimeccs tudott nagyobb nézőszámot elérni, így ebben a korcsoportban a második helyet szerezte meg magának a 464 ezres nézőszámmal.

A műsor a saját idősávját is fölényesen nyerte: a tévénéző 18-59 évesek 18,2%-a a Farm VIP-t választotta, míg az RTL Klub azonos idősávját 2,6 százalékponttal kevesebben, 15,6%. A 18-49 évesek körében is nagy volt a különbség a 2 csatorna nézői részesedése között, a Farm VIP 17,7%-ot, az RTL Klub azonos idősávja 16,8%-ot ért el.

A teljes lakosság körében még nagyobb volt a különbség, hiszen a műsor megnyerte a nézők 20,9%-át, 4,6 százalékponttal többet, mint a fő konkurens azonos idősávja.

A Farm VIP és az RTL Klub Álarcos énekes műsorának közös idősávja tekintetében is tarolt a TV2 mind a három korcsoportban, mert ha a két műsor közös idősávját nézzük (19:09-20:29), akkor is nagyobb nézői részesedést ért el a TV2 új reality műsora, mint az RTL Klub maszkos műsora.