Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Kiszel Tünde magára tetováltatja Donatellát

A naptárceleb Az élet show-jában vállalkozik minderre, annak főhőse Urbán Kata segédletével, mert hát ugye kell a promó a műsornak a gyászos nézettséget elnézve.

“Úgy döntöttem, hogy a karomra tetováltatok valamit. Kata hosszan mutatta nekem a katalógust, mindenféle figurán gondolkodtunk, de cégül Donatella arcképe mellett döntöttünk. Nagyon igényes rajzot készített a kislányomról, de egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy bevállalom-e a tetoválást” – mondta a Hír24-nek Kiszel.

A naptárceleb Az élet show-jában vállalkozik minderre, annak főhőse Urbán Kata segédletével, mert hát ugye kell a promó a műsornak a gyászos nézettséget elnézve.

Tündének egyébként nagyon megtetszett Az élet show-jában való szereplés, ezért elhatározta, hogy ő is jelentkezik a többiek közé.

“Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Megtetszett ez az egész, és rájöttem, hogy szuper lenne, ha az én életemet is nyomon követnék. Színes és mozgalmas napjaim vannak, sok izgalmas témát tudnék szolgáltatni a műsornak” – tette hozzá Tünde.

Kiszel-Tunde-es-Urban-Kata

<