Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Kiszúrt az RTL a Mellékhatás és az Apatigris rajongóival

Már azok sem nézhetik a Mellékhatást, az Apatigrist is A Tanár 3. évadát, akik nagy nehezen hozzájutottak az RTL Most Pluszhoz.

Az RTL Most+-hoz hozzájutni még mindig nehezebb, mint megnyerni a lottóötöst, de akik mégis hozzájutottak a kódhoz a napokban, azok szívhatják a fogukat – legalábbis, ha a Mellékhatás vagy az Apatigris sorozatok miatt tették mindezt.

Az RTL Klub ugyanis nemes egyszerűséggel levetette az RTL Most+ kínálatából a két új sorozatot, ahogy elérhetetlenné vált A Tanár 3. évada is, annak ellenére, hogy korábban a televízióban is számos reklámkampányt folytattak azzal kapcsolatban, hogy ezen szolgáltatásokon szabadon visszanézhetőek a sorozatok.

Az RTL Klub hivatalos válaszában azt írja, hogy “a lineáris csatornákon sem tartjuk folyamatosan műsoron az összes tartalmunkat, nem kezdjük elölről azonnal amint véget ért, időszakonként hozzuk vissza ismétlésekkel. A non-lineáris csatornákon ezt ugyanígy csináljuk, az RTL Most és Most+-nak is ugyanolyan műsorszerkesztése (programmingja) van mint a többi csatornánknak. Sosem lesz fent minden tartalom folyamatosan – a globális streaming szolgáltatóknál sem nézhető vissza mindig minden tartalom, ott is vannak szünetek a sorozatok elérésében”.

A válasz azért viccértékű, mert az így is nehezen elérhető és szegényes kínálatú RTL Most+-hoz éppen ezek miatt a sorozatok miatt próbáltak hozzájutni a felhasználók és igazából számukra tökmindegy, hogy az általuk non-lineáris csatornának nevezett videótárban fent vannak-e ezek a sorozatok vagy sem.

Forrás Sorozatjunkie
<