Hír és közéleti magazin

Komoly fájdalmai voltak Osvárt Andreának

Osvárt Andreát ledöntötte a lábáról a koronavírus, két előadást is ki kellett hagynia a Dancing with the Starsban, azonban most visszatér.

Osvárt Andreát két hete nem láthatják  nézők a Dancing with the Starsban, pedig még versenyben. A színésznő is elkapta a koronavírust és bár kezdetben nem voltak tünetei, később komoly fájdalmai lettek.

„Az ötödik napon éreztem mellkasi fájdalmat. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy a szívem vagy a tüdőm fáj. Két napon keresztül égetett és nyomott belül. Akkor kezdtem el igazán aggódni, hogy mi van, ha elkezd szaporodni bennem a vírus, és nem tudtam leküzdeni? Aztán hál’ Istennek, elmúlt. Biztosan elmegyek egy belgyógyászati kivizsgálásra és mellkasröntgenre valószínűleg a jövő héten. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van, és nincs szövődményem” – nyilatkozta a színésznő a Ripostnak és azt is elmondta mit csinált, amíg otthon kellett tartózkodnia.

“Leginkább pihentem. Úgy éreztem, ha így akarta a sors, energiát gyűjtök. Filmeket néztem, olvastam, főzőcskéztem. Utolértem magam picit a dolgaimmal. Felhívtam embereket, akikkel rég beszéltem.”

Osvárt Andrea azóta már meggyógyult, a héten el is kezdte a próbákat, így szombat este ott lesz a Dancing With The Starsban.