Közös sorozatban egyesítenék A zöld íjász és a Villám szereplőit

A The CW ugye eddig két DC Comics alapú képregényt is tévére vitt, ráadásul A zöld íjász és a Villámról szóló The Flash sorozat is elég nagy fanfavorit, nem meglepő, hogy további lehetőségeket látnak a képregényuniverzumban.

flash-arrow-crossover

A Deadline információi szerint a tévés adaptációk alkotói  Greg Berlanti, Andrew Kreisberg és Marc Guggenheim egy olyan projekten dolgoznak, amelyben további ismert és kevésbé ismert képregényes karaktereket hoznának össze egy sorozatban.

Az úgynevezett szuperhős team-up tagjai a korábban már különálló sorozattal kecsegtetett Ray Palmer/ATOM (Brandon Routh), a The Flashben látott Dr. Martin Stein professzor alias FIRESTORM (Victor Garber), a szintén a The Flashben feltűnt Leonard Snart alias Captain Cold (Wentworth Miller) és valamilyen tisztázatlan módon Sara Lance alias Kanári (Caity Lotz) lennének, aki ugye már meghalt A zöld íjász 3. évadában és akinek helyét nővére Laurel Lance (Katie Cassidy) vette át Fekete Kanári néven. De a hírek szerint a DC ennyivel nem érné be és három olyan, eléggé ismert DC-s karaktert is beépítene a sorozatba, akiket a televízióban még sosem láthattunk. Mit szóltok a hírhez?

Hozzászólás