Krasznai Tünde nem lesz ott az X-Faktor-fináléban

Pontosabban minden valószínűség szerint ott lesz, de már kívülállóként szoríthat a ByTheWay vagy Danics Dóra sikeréért.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az X-Faktor szombati adásában ugyanis kiderült, hogy a vasárnapi fináléban Danics Dóra és a ByTheWay küzdhetnek a végső győzelemért.

Természetesen a mindent eldöntő esti show előtt sem maradnak a nézők X-Faktor nélkül, mert vasárnap már 13:30-kor elkezdődik az X-Faktor Nap, ahol minden kulisszatitokra fény derül a 2013-as versenyről.

A több órás műsor keretében a mentorok és az énekesek felelevenítik az X-Faktor 2013 legemlékezetesebb pillanatait. A műsor vendégei lesznek még a válogató adások legérdekesebb karakterei is, akik Adával együtt idézik fel az X-Faktor negyedik évadának szívbemarkoló, megmosolyogtató vagy épp könnyfakasztó pillanatait.

A nézők ugyanakkor óráról órára bepillantást nyerhetnek a finálé előkészületeibe. Kiderül, hogyan készülnek az estére a döntősök és a mentorok, valamint a nézők megismerkedhetnek a döntősök felkészítő csapataival is. Míg Csobot Adél a kulisszák mögött kapja mikrofonvégre az est főszereplőit, addig Ada az X-Faktor Nap stúdiójában várja a műsor vendégeit. A vasárnap 13:30-kor kezdődő közel hat órás show-t követően pedig kezdetét veszi az X-Faktor fináléja, amelyben kiderül ki lesz az X-Faktor 2013 győztese.

Ha tippelni kellene Danics Dórát mondanánk befutónak, de neki is csak inkább a ruhája volt érdekes tegnap. Fotó: RTL klub
Ha tippelni kellene Danics Dórát mondanánk befutónak, de neki is csak inkább a ruhája volt érdekes tegnap. Fotó: RTL klub

Szólj hozzá