Krasznai Tünde: Önpusztító személyiség vagyok

Zaklatott gyerekkora volt, most viszont olyan boldog, mint még soha. Krasznai Tünde, az X-Faktor harmadik helyezettje Barabás Évinek a Portré című műsorban mesélt őszintén múltjáról és jelenlegi, magabiztosabb életéről.

Krasznai Tünde X-Faktor 20131201

– Hiperaktív gyerek voltam, szószátyár, bolondos. Az iskolában nagyjából ugyanannyi figyelmeztetésem volt, mint dicséretem. Sokat költözködtünk, sosem éreztem magam biztonságban, és igen, volt, hogy rossz társaságba keveredtem ? mondta gyerekkoráról. – A verseny óta sokkal erősebbnek érzem magam, megtanultam dolgozni. Hihetetlen szárnyakat kaptam, dalszövegeket írok, tele vagyok rímekkel. A művészi önkifejezés mellett próbálok racionálisan gondolkodni, intézni, amit kell. Megtaláltam magam a világban, egyre magabiztosabb vagyok. Azt csinálom, amit mindig is akartam.

Tünde az interjúban elismerte, hogy önpusztító személyiség, szélsőséges típus. A verseny alatt is megosztotta a közönséget, de azt egyáltalán nem bánja, hogy már a legelején felvállalta a múltját.

– Tudtam, hogy ki fog derülni és szerettem volna tiszta lappal indulni. Az, hogy nincs titkom, felszabadító érzés volt. Szükségem volt erre a változásra, sokat tanultam a verseny alatt. Korábban voltak félelmeim, hogy mi lesz utána, de aztán beindultak a dolgok. Pozitívan gondolkodok, mert hiszek a gondolat bevonzó hatalmában – mondja Tünde, aki szeretne fesztiválokon fellépni zenekarával.

A vasárnapi Portréban elmeséli azt is, mit tanult meg önmagáról az elmúlt hónapokban, és hogy milyennek nevelné saját gyermekét.

Szólj hozzá