Lady Gaga menyasszonyi ruhában tündököl a Gucci-film legújabb fotóin

Javában forgatják Rómában a House of Gucci című produkciót, ami a Gucci divatház fejének, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét fogja elmesélni. A főszerepekben láthatjuk majd a 34 éves Oscar-díjas színész-énekesnőt Lady Gagát és a Star Wars új trilógiájának egyik főgonoszát, Adam Drivert.

A számos paparazzi fotónak hála, láthattuk a párost ölelkezve, forró csók váltás közepette, Vespán száguldva és most úgy néz ki, elérkeztek az esküvői jelenetekhez is. A fehér csipke csoda remekül áll Gagának, a legnagyobb divatfanok pedig azt is kiszúrhatták, hogy az énekesnő lábát egy pár Manolo Blahnik ékesíti, pontosan ugyanolyan, mint amit Carrie Bradshaw viselt a Szex és New Yorkban az oltár előtt.

A Ridley Scott rendezésében november 24-én mozikba kerülő életrajzi alkotás a divatmágnás tragikus meggyilkolását veszi górcső alá. Guccit 1995-ben az irodája előtt egy bérgyilkos lőtte le felesége, Patrizia Reggiani utasítására. A nőt 29 év börtönbüntetésre ítélték, amiből végül csak 16 évet kellett leülnie.

Gaga és Driver mellett olyan színészek tűnnek még fel a család által nem túl pozitívan fogadott alkotásban, mint Al Pacino, Jeremy Irons vagy Jared Leto, aki a szerep kedvéért szinte teljesen felismerhetetlen külsőt kapott.

Forrás Hirado.hu