Lang Györgyi Kulka János gyermekét hordta a szíve alatt

Lang Györgyi és Kulka János Szegeden ismerkedett meg még gyerekként, mivel mindkettejük édesapja híres orvos volt, így összejártak. Akkor még nem találták egymást túl szimpatikusnak – mesélték.

Később a Színművészeti Főiskolán egy osztályba kerültek, és ott Kulka születésnapján összejöttek. Lang Györgyi szerint szerelmesek és barátok is voltak, Kulka János inkább barátságra emlékszik. A főiskola után együtt mentek Pécsre dolgozni, ott is egy évig együtt laktak – mesélték Till Attilának.

„Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék. Tehát ilyen jól éreztem”

– mondta Lang Györgyi. Hozzátette, hogy egy évig ki volt borulva.

A beszélgetés e pontján Kulka János azt mondta: „Szörnyű volt, terhes voltál”. Till Attila visszakérdezett. Lang Györgyi megerősítette, és azt is, hogy Kulka volt a gyerek apja.

„Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk”

– tette hozzá nevetve Lang Györgyi.

Kulka János még annyit mondott, hogy szégyelli magát, ám a színésznő szerint ezen már nincs mit szégyellni, mivel a kapcsolatukból barátság lett, amely azóta is tart. A kerekesszékben élő Lang és a stroke-ja után lábadozó Kulka hetente többször összejár beszélgetni.