Lea Michele-t kikezdték Naya Rivera eltűnése miatt a Glee-rajongók – a színésznő besokallt

-

Rivera néhány éve a könyvében mesélt arról, hogy Michele-lel nehéz volt a közös munka, mert eléggé rivalizáltak egymással.

Rossz viszonyuk miatt a Glee hatodik évadát úgy forgatták le, hogy egyetlen szót sem szóltak egymáshoz – írja a 24 a Daily Mail cikke alapján. Az internetes trollok most ezt olvasták rá a szülés előtt álló Lea Michele-re, akit mostanában egyébként is sok kritika ért kollégáival való viselkedése miatt, sőt még rasszizmussal is megvádolták.

Lea Michele nem állt neki magyarázkodni, egyszerűen törölte magát a Twitterről.

A Glee – Sztárok leszünk! másik színésznője, Heather Morris eközben a Twitteren jelezte, hogy ő is szeretne beszállni Naya Rivera keresésébe.

Kapcsolódó

Kisfia elárulta mi volt a Glee vízbe fulladt színésznőjének utolsó szava

Felfoghatatlan érzés lehet egy négyéves kisfiút tanúként meghallgatni, de leginkább neki lehet iszonyúan erőt próbáló felidéznie saját édesanyja eltűnési körülményeit.

Újabb részletek derültek ki Naya Rivera haláláról

A vízbe fulladt, négy éves gyermekét még utolsó erejével megmentő színésznő nem állt sem alkohol, sem drog hatása alatt.

Megtalálták Naya Rivera holttestét, kiderült hogyan veszett a vízbe

Öt nap keresés után hétfőn reggel került elő a színésznő teste a kaliforniai Piru-tóból. Közben kiderült, hogy a fia életét mentve fulladt a tóba.

Kolléganője is az eltűnt Naya Rivera keresésére indul

Naya Rivera kolléganője és barátnője, Heather Morris levelet írt a hatóságoknak, szeretne részt venni az eltűnt színésznő keresésében.

Most a címlapon

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A szakértő szerint VV Renátót emberi méltóságában sértette meg az RTL

Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport alapítója, Mérő Vera korábban is többször foglalkozott már a ValóVilág10-zel.

Jön az Eufória különkiadásának 2. része

A tervezetthez képest 2 nappal korábban, már holnap (január 23-án) elérhető lesz az Eufória különkiadás 2. része, amely ezúttal Jules-ra (Hunter Schafer) fókuszál.

A Hírstart ajánlata