Legendás állatok – Grindelwald bűntettei: Megérkezett a végső előzetes

Videotéka Filmelőzetes Legendás állatok - Grindelwald bűntettei: Megérkezett a végső előzetes

Gellert Grindelwald karakterének köszönhetően a rajongók régi álma teljesült, ugyanis végre Johnny Depp is megkapta a maga filmjét a Harry Potter franchise-ban. Legalábbis címében biztosan.

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange (Zoe Kravitz) is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, Queenie (a legilimentor) és Propentina (az auror) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob.

Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald…

A David Yates rendezésében érkező film a 2016-os Legendás állatok és megfigyelésük című film folytatása, így természetesen a korábbi szereplők is visszatérnek, a filmben fontos szerepet kapott Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Šúdol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie és Jude Law is.

A film november 15-én érkezik a mozikba.