Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Lehet, hogy mégis összejön a Mocsárlény 2. évada

A The CW a közelmúltban tehát megszerezte a Swamp Thing műsorszórási jogát, de ennél több turpisság is lehet a dologban.

A forgatások és ezzel az új sorozatok elmaradásával idei nyarat vásárolt tartalmakkal erősíti meg az amerikai The CW csatorna.

A Warner csatornája egyebek mellett a napokban elkaszált Mondj egy mesét című sorozatot is műsorra tűzi, na meg a Swamp Thing – Mocsárlényt is, ez utóbbi ugye a DC Universe sorozata, aminek elég érdekes forgatási körülményei voltak és az első rész bemutatása után kiderült, hogy nem lesz 2. évada. Vagy mégis.

Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a DC Universe nevű streaming-szolgáltatást kukázza a Warner, ugyanis az eredetileg oda tervezett Stargirl sorozatot sem exkluzívan csak ott mutatják be, hanem a The CW-n (és itthon az HBO Go-n), ami azt jelenti, hogy nem erőltetik túlzottan a DC Universe streaming-szolgáltatás előfizetői bázisának növelését.

És ez mentheti meg a Mocsárlényt is, hiszen kissé összeolvadni látszanak a DC Universe képregénysorozatai a The CW-n futó képregénysorozatokkal, vagyis minimum a karaktert be lehetne hozni A holnap legendáiba.

A The CW a közelmúltban tehát megszerezte a Swamp Thing műsorszórási jogát, de ennél több turpisság is lehet a dologban, hiszen a csatorna úgy hirdeti a 2020 őszén ismét képernyőre kerülő sorozatot, hogy Swamp Thing 1. évad, és felmerül a kérdés, hogy annak tudatában, hogy a sorozathoz nem készült folytatás, miért biggyesztették oda a promóciós anyagokra az 1. évad jelzőt, ha nem azért, mert készül 2. évad is?!

Mark Pedowitz, a The CW elnöke nem sem zárja ki, hogy érkezhet a 2. évad, igaz amikor megkérdezték erről, nem adott egyértelmű választ. “Jelenleg csak az biztos, hogy ez az egy évad van. Nem tudom, hogy visszatér-e. Nyilvánvaló, hogy a Warner Bros.-nak és a The CW-nek beszélnie kell erről.”

Mocsárlény sorozat

A dolog persze még bonyolultabb lehet, hiszen eközben az HBO Max-on készítenek egy Sötét Igazság Ligája sorozatot is, márpedig elég furcsa lenne, ha ez Mocsárlény karaktere nélkül készülne el.

<