Sorozatos hírek Leleplezték az Aquaman: Atlantisz királya animációs sorozatot

Leleplezték az Aquaman: Atlantisz királya animációs sorozatot

Az HBO Max hamarosan megjelenő animációs sorozata, az Aquaman: Atlantisz királya egy rövid részletet mutatott be Arthur Curry animációs kalandjainak történéseiből.

A WarnerMedia ígérete szerint 2021-ben a Cartoon Network és az HBO Max csatornáin több mint 300 órányi eredeti felvételt mutat be, ennek hirdetőjeként érkezett most egy a fiatalabb korosztályt megcélzó előzetes, amelyben az új Aquaman animációs sorozat is felbukkan.

Az Aquaman: Atlantisz királya egy James Wan által HBO Max számára készített animációs sorozat, amelyben Atlantis világában játszódik majd és azt mutatja be, hogy Arthur Curry hogyan alkalmazkodik a királyi kötelességekhez.

Az HBO eredeti tartalmának vezetője, Sarah Aubrey korábban a készülő animációs sorozattal kapcsolatban így fogalmazott:

“Ez a DC rajongók egyik kedvence lesz, jól ismert karakterekkel és dinamikus sztorikkal gazdagítva a Warner kasszasikerét. Biztosak vagyunk abban, hogy Aquaman: Atlantisz királya izgalmas kiegészítő lesz az amúgy is robusztus gyerek- és családi programjainkhoz.”

Az HBO Max hivatalos összefoglalója szerint az Aquaman: Atlantisz királya azzal kezdődik, hogy Aquaman az első napját kezdi Atlantisz királyaként, de nem igazán tudja hogyan kezdjen hozzá. Szerencsére két királyi tanácsadója is van, akik támogatják őt: Vulko, a tudós és Mera, a vizet irányító harcos-hercegnő. Közben meggyűlik a baja a gátlástalan felszíni lakókkal, ősi gonoszságokkal és saját féltestvérével, aki meg akarja őt buktatni. Aquamannak szembe kell néznie a kihívással, és be kell bizonyítania alattvalóinak és önmagának is, hogy ő a megfelelő ember a trónra.

Az HBO Max-ra érkező Aquaman: Atlantisz király animációs sorozatnak még nincs premierdátuma.