Streaming Liam Neeson nem bánná, ha megdobnák egy szereppel az Obi-Wan sorozatban

Liam Neeson nem bánná, ha megdobnák egy szereppel az Obi-Wan sorozatban

A színész nem venné zokon, ha szerepet kapna az Obi-Wan sorozatban, de igazából bármilyen formában visszatérne Qui-Gon Jinnként.

Az Elrabolva filmek sztárja 1999-ben a Baljós árnyakban tűnt fel, mint nagy hatalmú Jedi mester. Azonban George Lucas úgy vélte, halála nemes célt szolgálna, így Qui-Gon Jinn az életét áldozta, hogy legyőzze a Sith lovag Darth Mault, ezzel a rendező kiírta őt a Csillagok háborúja további részeiből.

Amióta a Diseny megvásárolta a Star Wars jogait, sorra gyártják a különböző spin-offokat, több kevesebb sikerrel. Egyik ilyen próbálkozásuk az Obi-Wan sorozat lesz, amiben nem csak Ewan McGregor tér vissza, hanem az ifjú Darth Vader, Hayden Christensen is, így nem lenne meglepő fordulat, ha valahogy Neeson karaktere is beköszönne a készülő szériába. A színész nemrég egy interjúban nyilatkozott a témát illetően.

Őszintén megmondom, én semmit nem hallottam a dologról, de mindenképpen benne lennék, igen.

Ugyan történet szerint a 66-os parancs után játszódik majd a sztori, tehát bőven Qui-Gon halála után, nem megoldhatatlan a Jedi mester visszatérte. A sithek bosszúja végén Yoda elhinti, hogy Qui-Gon rájött, hogyan maradhat életben az erő által. Ő tanította meg Yodát, majd később Obi-Want is arra, hogyan lehet Erő-szellemként manifesztálódni. Mivel Obi tatooine-i száműzetése során évekig kapcsolatban állt korábbi mesterével, így csodálkoznánk, ha a sorozat készítői kihagynák Neesont a folytatásból.