Vadonatúj előzetesen a Loki sorozat

A Marvel Studios kiadott egy vadonatúj hivatalos előzetest a Loki sorozathoz, amellyel kicsit jobban beleshetünk a Tom Hiddleston főszereplésével érkező Disney Plus sorozatba.

A Marvel Studios kiadott egy újabb hivatalos Loki előzetest, amelyben az eddigieknél is jobban szemügyre vehetjük a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Disney Plus sorozatot. A Tom Hiddleston által alakított Loki a rajongók kedvence lett a Thor-filmeknek köszönhetően, olyannyira, hogy halálát követően visszahozták, hogy aztán a Bosszúállók: Végtelen háborúban ismét meghaljon. A Pajzsok Istene ezúttal Thanos keze által halt meg és az Őrült Titán még azt is mondta, hogy “ezúttal nincs feltámadás”, ehhez képest a Bosszúállók: Végjátékban megtalálták a módját, hogy ismételten visszahozzák a karaktert.

A Loki című Disney+ sorozatban Tom Hiddleston ismét eljátszhatja Lokit, aki ugye egy alternatív idősíkról megszökve, a Tesseractot lenyúlva kerülte el, hogy a Bosszúállók elfogják őt 2012-ben. Bár Lokinál van a Tesseract, az előzetesek alapján a sorozatban nem kóborolhat szabadon a multiverzumban, hanem az Idővariáns Hatósággal (Time Varieance Authority, TVA) együttműködve feltehetően megállít egy nagyobb veszélyt, amit részben ő maga is okozott, amikor szabadon ide-oda ugrált az időben.

A hat részesre tervezett Loki premierje 2021 június 11-én lesz a Disney streamingplatformján, a Disney Pluson.