Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Hihetetlenül szoros küzdelemben dőlt el ki nyeri a Love Bistro fődíját

Tizennyolc sztárpár, két séf és egy műsor, amely egy reality és egy főző-show párosítása – ez volt a Love Bistro, amely tegnap kihirdette győztesét.

Augusztus 24-től hétköznap esténként a párkapcsolati próbatételeké volt a főszerep a TV2 formabontó, vadonatúj gasztro-realityjében.

A Love Bistro két séfje, Baracskay Angéla és Bernáth József mindent megtett majd azért, hogy ízekre szedje a versenybe érkező sztárpárokat, akik az év bistro tulajdonosa cím mellett az 5 millió forintos fődíjért is harcba szálltak egymással.

25 adással később megvan a műsor győztese, a fináléban Tücsi és Sofi, illetve  Horváth Gréta éa Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással.

A párok három fogással készültek, a döntő három feladatából pedig kettőben jobban teljesítettek Tücsiék, így ők kapták Az év bisztrótulajdonosa címet és az ötmillió forintot. A győztes páros elmondta, hogy a díj a lakásuk dísze lesz, nagyon büszkék magukra és az elért eredményre.

„Ez a díj a lakásunk dísze lesz, hiszen nagyon megszenvedtünk érte, nagyon hosszú út áll mögöttünk. Rengeteg öröm, rengeteg kudarc és rengeteg ebből való építkezés, mind a párkapcsolatunkban, mind a verseny során. El sem hiszem, hogy ez megtörtént, nagyon boldogok vagyunk” – fogalmazott Sofi, aki a műsor előtt teljesen gyakorlatlan volt a konyhában, így különösen nagy öröm számára, hogy ők nyertek.

Bár Gréták a döntőben alulmaradtak, ők sem csüggednek, büszkék, hogy idáig eljutottak.

„Nem vagyok szomorú, mert sok olyan ételt meg tudtunk mutatni, amire büszkék vagyunk” – árulta el Gréta.

<