Ma folytatódik a Cápák között az RTL Klubon

Február 25-én, 22:10-kor indul a Cápák között harmadik évada az RTL Klubon, Az üzleti showműsorban egy új cápa is felbukkan majd, de a műsorvezető személye továbbra sem változik, Kovalcsik Ildikó, vagyis Lilu tartja majd kezében a dolgokat.

Az eredeti műsor, az angol Dragon’s Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már több mint 40 országban látható. Az angol verzióban már több mint 220 cég kapott befektetést, összesen 200 millió font feletti értékben.

Az üzleti showműsor összes külföldi évada közül az egyik legsikeresebb befektetés egy amerikai vállalkozó, mosolygó fej alakú, sárga színű mosogatószivacsa. Nem mindig lehet kikövetkeztetni, mi az, amibe végül befektetnek a Cápák, Amerikában a csúnya karácsonyi pulcsikat gyártó vállalkozásnak a befektetés utáni évben 125 millió dollár volt az árbevétele, de nagyon sikeres a kapucnis takaró, vagy az okostelefonhoz illeszthető alkoholszonda is.

Magyarországon az első évadban nagyjából 300 millió forintot költöttek a Cápák, a második évadban valamivel kevesebbet, de eddig összesen több mint félmilliárd forint értékben fektettek be.

Szólj hozzá