Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Ma indul a Boomerang csatorna vadonatúj sorozata, a Bonbon és Bentley

A Boomerang Magyarországon is bemutatja a Bonbon és Bentley című animációs sorozatot.

A Boomerang csatorna még a 2017. nyári Annecy animációfesztiválon jelentette be a francia–amerikai produkciót, amely idén indult világhódító útjára.

A széria főszereplője Bonbon, a csibész mosómedve, aki magát macskának álcázva férkőzött a milliárdos idős hölgy, Mrs. Módos kegyeibe. Őt talán átejtette, de a hölgy kutyája, Bentley rajta tartja a szemét, és mindent megtesz, hogy leleplezze az igazságot! Vajon Bonbon képes lesz mindig egy lépéssel a nyáladzó eb előtt járni? Bonbon dolgát Misi és Masi, a mosómedvebarátai is megnehezítik, akik rendszeresen az előkelő hölgy birtoka körül ólálkodnak.

A sorozatot olyan örökzöld alkotások inspirálták, mint a Tom és Jerry vagy a Bolondos dallamok. A Bonbon és Bentley is tele van mulatságos fordulatokkal és pörgős jelenetekkel. A két főszereplő szüntelen rivalizálása és a nyomukban járó teljes felfordulás a klasszikus rajzfilmek hangulatát idézik fel.

Bonbon és Bentley július 15-étől mindennap 8:45-kor, 16:15-kor és 20:20-kor a Boomerangon!

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<