Ma megérkezik a HAP AND LEONARD 3. évada

-

A Hap and Leonard immáron a 3. évaddal tér vissza az AMC-re június 18-án 23:45-kor. A hatrészes sorozat további epizódjait minden hétfőn ugyanebben az időpontban láthatják a nézők.

A Joe R. Lansdale detektívregénye alapján készült sorozat egy sötét humorú, noir hangulatú produkció, mely Hap Collins (James Purefoy) és Leonard Pine (Michael K. Williams), a két egymástól teljesen eltérő karakterű jóbarát kalandjait mutatja be a ’80-as évekbeli Texasban. Hap egy a katonaságot lelkiismereti okokból megtagadó fehér férfi, Leonard pedig fekete, nyíltan meleg vietnámi veterán.

Az új évadban amikor Florida Grange eltűnik a Ku-Klux-Klannal „fertőzött” Grovetown városában, Hap és Leonard elindul, hogy megkeresse őt. Ahogy egyre előrébb halad a titokzatos történet, a két főszereplő egy csapat kemény legénnyel kerül szembe, akik foggal is le tudnák tépni egy pickup lökhárítóját, beleértve a feltehetően korrupt sheriffet és a kaukázusi lovagok vezetőjét is. A Kelet-Texasban játszódó történetben egy bibliai méretű vihar közeleg, Hap és Leonard pedig mindent megtesz, hogy megtalálja Floridát, mielőtt a Klan találja meg őket. A fiúk megtanulják, hogy nem mindig a jók győznek, és hogy az anyatermészetet senki nem győzheti le.

A Hap and Leonard harmadik évada Lansdale „The Two-Bear Mambo” című regényén alapul, csak úgy, mint az előző kettő, melyek „Savage Season” és „Mucho Mojo” címmel jelentek meg. Az írónak eddig 21 írása jelent meg a két texasi főszereplővel, a legutóbbi idén márciusban.

Kapcsolódó

The Walking Dead: World Beyond sorozatkritika

Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat, a fiatalokról szóló World Beyond.

Jön a Fargo 4. és a NOS4A2 2. évadának magyar premierje az AMC-re

Dupla sorozatpremierrel nyitja 2021-et az AMC. Január 4-én 22:00 órakor a NOS4A2 2., rögtön ezt követően a Fargo 4. évada indul, 22:45-kor.

Ma rajtol a Szörnyek hete az AMC-n

Január 3-ig minden este egymás után két hideglelős borzongást okozó filmet mutat be az AMC, 22:00 órai kezdéssel.

Országos tévépremier: Szökés Pretoriából az AMC-n

Igaz történeten alapuló filmet mutat be az AMC december 27-én.

Most a címlapon

VV Merci-nek gondjai akadtak az ábécével

Az Észbontókban való szereplése alkalmával a Zemplénben hársfákat ültető Merci igencsak zavarba jött attól, hogy ismét tematikus hét van,...

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet