Tévés hírek Ma véget ér a Házasodna a gazda

Ma véget ér a Házasodna a gazda

Pisti gazda már a lányok bemutatkozását követően csalódottan szállt ki az egészből, Szabolcs pedig saját rossz döntéseinek is köszönhetően inkább egy rémálomba csöppent a Házasodna a gazdával, hiszen egy szereplési vágytól túlfűtött plasztiklánnyal hozta össze a műsor.

Mostanra Betti gazdasszony, Peti és Roland gazda is kiválasztotta azt az egy személyt, akivel több időt szeretne kettesben tölteni, mindenhol el is csattant az első csók, aztán ma kiderül, hogy a randikból lesz-e folytatás, esetleg kapcsolat.

A Házasodna a gazda három héten keresztül volt az RTL Klub képernyőjén, de azt követően, hogy az érdekesebb szereplők kiestek a műsorból kifejezetten unalmas műsor lett – különösen az utolsó héten, amikor már a műsor biodíszlete, Nádai Anikó sem tudott valamire való kommunikációt folytatni a szereplőkkel.

A műsor szereplőivel kapcsolatban egyébként több kisebb-nagyobb botrány is kialakult az elmúlt hetekben, amelyekkel kapcsolatban aztán csatorna nem is tett közzé semmilyen közleményt, inkább hallgatott róla.

A műsor gazdasszonya például korábban gépfegyverrel akart romákat ölni (legalábbis bejegyzése szerint), nem mellesleg a Jobbik ózdi polgármesterének kabinetfőnöke volt. Van olyan szereplő, akinek nagyon kemény drogos múltja került elő a műsor internetes fórumaiban és olyan is, akinek egy olyan korábbi hirdetését találták meg az interneten, amelyben szexuális szolgáltatások ígért pénzért cserébe.

Persze mindez csak a műsor mellékzöngéje, jövő héten jó eséllyel már senki nem fog emlékezni a műsor szereplőire, hiszen a Házasodna a gazda helyén indul A Konyhafőnök VIP évada.