Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Madelyn Cline, Outer Banks hercegnője

A Neftlix Outer Banks című sorozatában bukkant fel a következő évtized meghatározó színésznője?

Madelyn Cline, a Netflix Outer Banks sorozatában alakította Sarah Cameront.

Madelyn Cline Outer Banks
Madelyn Cline az Outer Banks sorozatban

Madelyn Cline színésznőnek ez volt karrierje eddigi legfontosabb szerepe, de a vájt szeműek emlékezhetnek rá a Kibazgatóhelyettesek sorozatból, de még a Stranger Thingsből is.

A színésznő 1997 december 21-én született Észak-Karolinában. 12 évesen kezdett el színészkedni, de csak 20 éves korában kapta első komolyabb szerepét, amikor a The Originals – A sötétség kora sorozatban tűnt fel.

Ezt követte a már említett Netflixes felbukkanás, hiszen a Stranger Things második évadának első két epizódjában kapott egy kisebb epizódszerepet, Tina karaktereként.

Madelyn Cline Stranger Things Tina
Madelyn Cline a Stranger Things-ben, mint Tina (középen)

A Kibazgatóhelyettesekben Taylort alakította, majd felbukkant az Eltörölt fiú (Erased boy) című drámában, amelyben Joel Edgerton rá osztotta Chloe szerepét.

Idén még az elsőfilmes Rebecca Eskreis fimjében, a What Breaks the Ice című drámában és a James DeMonaco (A bűn éjszakája, A megtisztulás éjszakája) által írt és rendezett Once Upon a Time in Staten Island címet viselő felnövéstörténetben láthatjuk majd Naomi Watts és Bobby Cannavale oldalán.

madelyn-cline-netflix
Madelyn Cline az Ez így nem OK premierjén

Madelyn saját elmondása szerint mindig is lámpalázas volt, ezt próbálta feloldani néhány színpadi szerepléssel, aminek köszönhetően végleg a színészet felé fordult. Kezdetben reklámfilmekben szerepelt, de 10 év kitartó próbálkozásának köszönhetően megkapta első főszerepét a Netflix Outer Banks címet viselő sorozatában.

Madelyn – eddig – nem élt aktív közösségi médiás életet, ez is csak elvonná a türelmét arról, hogy a karrierjére összpontosítson. Valószínűleg ez most megváltozik.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<