Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Magyar előzetest kapott a KING’S MAN: A KEZDETEK

Megérkezett a Kingsman harmadik része, amely tulajdonképpen egy nulladik rész és nem is Kingsman, hanem The King’s Man.

Matthew Vaughn harmadszorra is harcba küldi a mindig elegáns világmegmentőket.

Igaz az új filmben sem Taron Egerton, sem Colin Firth nem lesz látható, ami érthető is, tekintve, hogy a film a 20. század elején, az I. világháború idején játszódik. Ralph Fiennes személyében lesz azonban egy új főszereplőnk, amolyan Colin Firth karakteréhez hasonló mentorunk, aki nem mellesleg Oxford hercege és aki a Harris Dickinson által megformált fiatal újoncot viszi majd magával a terepre, hogy megállítsa az emberiség pusztítására törő gonosz terveit.

A már említett két színész mellett Gemma Arterton, Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson, Rhys Ifans, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Stanley Tucci, Tom Hollander és Charles Dance neve fémjelzi a szereplőgárdát.

A King’s Man: A kezdetek 2020. február 13-án kerül a magyar mozikba, arra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ez marad-e a végső szinkron, hiszen a Ralph Fiennes magyar hangját adó Csankó Zoltán volt Colin Firth magyar hangja is az első két részben.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<