Magyarul is brutális a BOSSZÚÁLLÓK: VÉGTELEN HÁBORÚ új előzetese

A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

Április 26-án mutatják be a magyar mozik a Bosszúállók: Végtelen háborút, amely azzal együtt, hogy az év egyik legjobban várt filmje, a Marvel Moziuniverzum egyik fontos állomása is, hiszen jó eséllyel egy korszak végét is jelenti majd az univerzumon belül.

Persze a Disney nem bízza a véletlenre a dolgot, elég csak a fontosabb szereplőket eljátszó színészek listáját végignézni:

Chris Evans, Robert Downey Jr., Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Tom Holland, Karen Gillan, Zoë Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Bettany, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Chadwick Boseman, Letitia Wright, Danai Gurira, Winston Duke, Angela Bassett, Benedict Wong, Benicio del Toro, Tessa Thompson, Cobie Smulders valamint Josh Brolin, Tom Vaughan-Lawlor és Terry Notary.

A Végtelen háború-ban az Amerika Kapitány, a Thor, a Vasember, a Bosszúállók, a Doctor Strange, a Pókember, a Fekete Párduc, a Hangya és a Galaxis Őrzői filmek hősei egyesült erővel szállnak szembe Thanosszal, aki a Végtelen Kövek segítségével uralma alá akarja hajtani az egész univerzumot és minden dimenziót.

A Bosszúállók: Végtelen háborút a Balfékek (Community) sorozattal berobbant Anthony és Joe Russo rendezte, ők korábban az Amerika Kapitány: A tél katonája és az Amerika Kapitány: Polgárháború filmeket készítették el a Marvel Stúdió berkein belül, de a Végtelen háború forgatókönyvét is belsősök szerezték, hiszen Christopher Markus és Stephen McFreely írta a szkriptet, ők pedig az eddigi három Amerika Kapitány-film mellett a Carter ügynök sorozaton és a Thor: Sötét világon is dolgoztak, de a nevükhöz fűződik a Narnia krónikái-filmek és az Izomagyak címet viselő igaz történeten alapuló remek Michaael Bay-film forgatókönyve is.

Képek a filmből:

(Az első képre kattintva nagy méretben nyílik a Bosszúállók: Végtelen háború lapozható képgalériája. A képek a Marvel Studios tulajdonát képezik.)

Szólj hozzá