Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Magyarul szólnak CHARLIE ANGYALAI

Befutott az új Charlie angyalai film első magyar előzetese.

Az Elizabeth Banks által rendezett újragondolt Charlie angyalaiban, az Angyalok már amolyan hálózatként tevékenykednek világszerte Charlie Townsend irányítása alatt.

Az alapjáraton kissé továbbgondolt film ezzel együtt egy csapatra koncentrál majd, amelynek hősei semmi egyebet nem csinálnak majd, mint az 1976-ban útjára indított, 5 évadot megélt sorozat Kate Jackson, Farrah Fawcett és Jaclyn Smith főszereplésével; a 2000-ben bemutatott film és annak 2003-as folytatása Drew Barrymore-ral, Lucy Liuval és Cameron Diazzal; vagy a 2011-ben Annie Ilonzeh, Minka Kelly és Rachael Taylor főszereplésével bemutatott korai kaszát kapó széria: vagyis beépülnek, elcsábítanak, kémkednek és persze megmentik a világot a titokzatos Charlie nevében.

Ezúttal Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Blainska fogja megmenteni a világot a rosszfiúktól, még Bosley szerepében a filmet író-rendező Elizabeth Banks – na meg Djimon Hounsou – látható majd, igaz ugyanezzel a kredittel Patrick Stewart is feltűnik a filmben.

A film forgatókönyvét maga Elizabeth Banks írta a mostanság a Csernobil-sorozattal reflektorfénybe került Craig Mazin és az American Womant jegyző Semi Chellas társaságában.

A Charlie angyalai 2019. november 14-én kerül a magyar mozikba.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<