Hír és közéleti magazin

Majd 2 milló twittet generált A szép kis hazugok 42 perc alatt

Az epizód játékideje alatt a 1,9 millió a sorozattal kapcsolatos bejegyzés született a Twitteren, ami valami olyan eszméletlen szám, ami még a legnagyobbaknak sem sikerült eddig.

Nagyon durva, hogy milyen közösségi média-hatalma van az elsősorban fiataloknak készített sorozatoknak. Ha azt hittük eddig, hogy a hype-hullám csak a Trónok harcát, a The Walking Deadet vagy a Breaking Badet érinti (már pedig mi azt hittük), akkor a Pretty Little Liars (Szép kis hazugok) csúnyán rácáfolt a hitünkre.

Pretty Little Liars

A Sara Sephard regénysorozatára épülő sorozat főszereplője négy lány, akik meglehetősen izgalmas életet élnek. Egy napon egyikük eltűnik. A többieknek jócskán van oka az aggodalomra, hiszen az eltűnt lány mindegyikük féltett titkát ismeri. Kis idő elteltével rejtélyes üzeneteket kapnak a lányok, utalásokkal arra, hogy valaki mindent tud róluk. Mihamarabb meg kell tudniuk, ki áll a dolog mögött, mielőtt kiderülnének hazugságaik. (Oké, ez az első évad ismertetője, nem tudjuk azóta mennyit változott a felállás.) Olyan színészek tűnnek fel a sorozatban, mint Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell vagy Holly Marie Combs, hogy csak vázoljuk a helyzetet.

Szóval itt van ez a tinidráma, amit sosem volt alkalmunk kipróbálni, pedig a sorozat már a negyedik évadánál tart, s a kétfelé bontott évad első etapja augusztus 27-én ért véget az ABC Familyn.

Az epizód játékideje alatt a 1,9 millió a sorozattal kapcsolatos bejegyzés született a Twitteren, ami valami olyan eszméletlen szám, ami még a legnagyobbaknak sem sikerült eddig, pedig ugye tudjuk, hogy a bevezetőben említett sorozatokat milyen felhajtás övezi a közösségi médiában. Lehet be kellene próbálni a sorozatot?