Hír és közéleti magazin

Majdnem Carrie Fisher lánya lett a Star Wars 7-8-9 főhőse

Nagyon kevésen múlt, hogy nem a mostanság az American Horror Storyban látható Billie Lourd kapta Rey szerepét.

Mielőtt J.J. Abrams rátalált a végül Rey-t alakító Daisy Ridley-re, volt rá esély, hogy Carrie Fisher lánya, Billie Lourd bújhat Rey bőrébe. A tavaly anyját és nagymamáját egy nap különbséggel elveszítő fiatal színésznő most maga mesélt erről.

“J.J. Abrams felhívott, hogy menjek be a szereplőválogatásra, mert nem talál senkit a főszerepre. Végül Daisy Ridley mellett tette le a voksát, aki egy hihetetlen színésznő, elképesztően tehetséges! De én is bementem, és végül egy kis szerepre talált alkalmasnak, néhány sort kellett csak mondanom.”

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Billie Lourd titokban kezdett el színészkedni, mert bár celebfamíliából származott, a család nem igazán szerette volna, hogy benyelje őt Hollywood fogaskereke.

Billie Lourd <3

“Nagyon izgatott voltam. Nem tudtam, mi fog történni, és belezúgtam az ötletbe. Hazaértem, és elmondtam anyunak, aki csak annyit mondott, ‘Nagyon furcsa, hogy jól érzed magad ettől, mert ez az egyik legkényelmetlenebb környezet a világon. De ha már így van, akkor ezt kell csinálnod. Színésznek kell lenned.'”