Hír és közéleti magazin

Majka meghívta magához a koronavírus-tagadó Gődényt

Szokásához híven péntek este is bejelentkezett a kórházból. 15. napja koronavírusos a TV2 műsorvezetője.

Majka a 15. napon is beszámolt az állapotáról és meghívta magához a vírustagadó dr. Gődényt.

“Láttam, hogy a Gődény elvileg pozitív. Ennek a videónak az apropója, hogy elegem van az ilyen Gődény-féle idiótákból. El nem tudom képzelni, hogy ez a csávó mit képzel, mit gondol erről a betegségről, de nem vagyok biztos abban, hogy ép ésszel is ezt gondolja. Az a lényeg, hogy ezt a Gődény urat szeretném meghívni ide magunkhoz.” – mondta a videóban Majka.

Jöjjön el ide, jöjjön az intenzívre, ha van a pucájában vér. Jöjjön el, maradjon pár napot. Nem szabad senkinek ezt a vírust elkapnia, de annyira szeretném, hogy ez az ember jöjjön ide fel hozzám. Legyen itt pár napot, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak. Maszk nélkül! Úgysem létezik szerinte ez a vírus. Nem kell a Covidról beszélgetni, csak arról, hogy vagyunk, létezünk, megfogja a villámat, eszik a kajámból, iszik a teámból” – magyarázta el Majka, mit is szeretne pontosan.

Szerinte dr. Gődénynek nincs bátorsága ahhoz, hogy bemenjen hozzá, de ha mégis, akkor végighurcolja a Covid-osztályon.

Majka arról is beszélt, hogyan alakul az állapota.

„Van egy gyulladásos laboreredmény, tegnap magas, volt most lejjebb ment. Most van egy másik eredmény, ami feljebb csúszott, annak nem örülünk. A szteroidot szépen lassan veszik vissza, az antibiotikumot is veszik vissza, egy másikat kapok. Mindig az értékeken parázok, lehet, hogy nem kéne. De ezektől függ, hogy mikor mehetek haza… hogy el tudjak innen húzni” – magyarázta.

„Kicsit fáradt voltam tegnap, egy hete nem tudtam normálisan aludni… úgyhogy tegnap egy fél altatóval feküdtem le. Éreztem, hogy kivagyok, olyat kértem, amit otthon is néha beveszek… aztán jöttek reggel, vért vettek. Ma akartak PCR-tesztet csinálni velem, de reggel befaltam két narancsot, mandarint, így pedig nem lesz pontos az eredmény… végül nem csinálták meg” – mesélte a rapper.