Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Májusban jön a 24 9. évada

A Fox tegnap este – a TCA Touron elhangzottak alapján – bejelentette, hogy május 5-én rajtol el a 24 című sorozat Live Another Day alcímre hallgató 9. évada. Sőt, ennél sokkal, de sokkal több és érdekesebb hírünk van a visszatéréssel kapcsolatban.

A Fox tegnap este – a TCA Touron elhangzottak alapján –  bejelentette, hogy május 5-én rajtol el a 24 című sorozat Live Another Day alcímre hallgató 9. évada. Sőt, ennél sokkal, de sokkal több és érdekesebb hírünk van a visszatéréssel kapcsolatban.

24 9 evad

A hírek szerint ugyanis Jack Bauer és az őt mindig mindenben támogató Chloe (Mary Lynn Rajskub) most ellenfelek lesznek, ugyanis az egyszeri titkárnőből lett szuperhekkercsaj annyira kiábrándult az amerikai kormányból, hogy egy kormányellenes hackercsoport vezetője lett. Na de ugye a vége úgyis nagy összeborulás lesz, ráadásul meg Jack Bauer (Kiefer Sutherland) sem az amerikai kormány jóbarátja.

Yvonne_strahovski4 év elteltével még mindig keresik ugyanis a kormány szervezetei, élükön egy Morgan nevű CIA ügynökkel, őt majd az az Yvonne Strahovski (a jobb oldali képen) alakítja, aki legutóbb a Dexterben alakította Hannah McKayt, Dexter nagy szerelmét, aztán a 24 csavarjait ismerve majd jól együtt fognak dolgozni Miszter Damn it-tel – aki a TCA Touron elmondottak szerint egy elég súlyos titkot őrizget.

Chloe mellett az egykori James Heller védelmi miniszter is visszatér (vagyis William Devane) immár az USA elnökeként és hogy egy kis romantikázás is legyen Kim Raver is visszajön, ő a korábbi évadokban Audrey Raines-t játszotta, vagyis James Heller lányát, Jack Bauer szerelmét, aki egy hosszabb ideig tartó kínai fogság után nem kicsit leépült – valószínűleg azóta meg fel, hiszen a hírek szerint ő is az elnöki kabinet tagja lesz.

A készítők azt is elmondták nem kell megijedni, marad a valós idejű formátum az epizódokban, igaz egymás utáni két epizód nyitójelenete között az eddig megszokottal ellentétben nem egy, hanem két óra telik el, kicsit feszesebbre vágva az eseményeket – hozzáteszem a karakterizálásnak jót tett a 24 epizód, de hát e’van.

A sorozat 9. évada május 5-én debütál duplarésszel, vagyis várhatóan már júliusban véget is ér, de siker esetén jön a folytatás is, sőt megint szóba került az elmúlt években sokszor emlegetett mozifilm ötlete is.

<