Making History – Időutazós vígjáték indul hétvégén a FOX-on

-

Időutazós sorozatokkal így is el vagyunk látva, de most hétvégén a FOX-on is indul egy új sorozat, amely a Making History címet viseli és amely ráadásul még vígjáték is.

making_history_xlg

A történet szerint egy napjainkban élő bekockult számítástechnika tanár feltalálja az időgépet, amellyel egészen az 1700-as évekig sikerült visszarepülnie, ahol amellett, hogy igazi nagymenő lesz, még barátnőt is talál magának. A víg élet azonban nem tart sokáig, ugyanis kiderül, hogy ott töltött ideje alatt alaposan felkavarja az idővonalat és a történelmet, ezért egy történelemtanár kollégája segít neki rendbe tenni mindazt, amit elcseszett. És közben még arra is jut ideje, hogy 17. századi szerelmének bemutassa a 21. századi létet.

Julius Sharpe (Így neveld a faterod, Family Guy), Phil Lord és Chris Miller (A Lego-kaland, Így jártam anyátokkal) sorozatának főbb szerepeiben Adam Pally (Happy Endings), Leighton Meester (Gossip Girl) és Yassir Lester lesz látható.

https://www.youtube.com/watch?v=rMUWNDa7t8Q

https://www.youtube.com/watch?v=XfuCsxEmios

https://www.youtube.com/watch?v=7Mqur5nWY9s

 

Kapcsolódó

Befutott a Végzet: A Winx Saga előzetese

A Végzet: A Winx Saga öt tündér felnőtté válását követi nyomon, akik az Alfea nevű mágikus, bentlakásos iskolába járnak a Másvilágban.

Megérkezett A nagy pénzrablás alkotójának új sorozata, a Túl a vörös kanapén első előzetese

A Túl a vörös kanapén középpontjában három prostituált áll majd, akik a stricijük elől menekülnek.

Flack előzetes Anna Paquinnal

Az Amazon Prime videóra érkezik a Flack címet viselő sorozat, amelynek főszereplőjét Anna Paquin alakítja majd.

Előzetest kapott Az űrsepregetők, ami 2021 első nagyszabású sci-fi-je

Jo Sung-hee (A farkasfiú) rendezésében érkezik a Netflixre a következő nagyszabású ázsiai sci-fi, Az űrsepregetők, amelyben hatalmas az univerzum, és tele van értékes szeméttel.

Most a címlapon

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

Férjhez ment Dér Heni

"Hivatalosan is feleség lettem..." - írta az Instagramján Dér Heni, és azt is megígérte, hogy hamarosan néhány részletet is elárul a titkos esküvőről.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet