Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Már 4 évesen híres modell a Down-szindrómás kislány

A 4 éves Franceska annak ellenére, hogy Down-szindrómás, már most elismert modell. A kis szépség ezzel szeretne segíteni a sorstársainak.

A mindössze 4 esztendős Down-szindrómás, Francesca Lockwood modellkarrierje korán elkezdődött. Egy máltai szépségversenyen figyeltek fel rá. Azóta fotósok versenyeznek a gyönyörű kislányért.  Francesca célja, hogy példát mutasson Down-szindrómával küzdő társainak, hogy így is lehet teljes életet élni.Franceska Lockwood

Francesca a Lockwood-család harmadik gyermeke, akiről születése előtt még nem is sejtették, hogy Down-szindrómás. Mint a szülők többsége, féltették a lányukat, hogy nehezen illeszkedik majd be, és számos problémával fog küzdeni.

Ez az aprócska szépség azonban bebizonyította, hogy a szépség relatív, és egy Down-szindrómás is lehet gyönyörű. Szülei tartottak attól, hogy kevesebb eséllyel indul, az amúgy sem könnyű és kegyetlen világban, de tévedtek. Betegsége nem hátráltatta, hanem közelebb juttatta az álmaihoz.

Már 4 évesen határozott elképzelései vannak az életről, tudja mit akar kihozni magából, és azt is érzi, milyen magasra juthat, ha akarata elég erős hozzá. Erőből pedig bőven jutott Francescának, aki elismert modellként is bebizonyította, hogy a társadalom teljes értékű tagja.

Franceska Lockwood

Betegsége ellenére,a kislány mára meghódította a modell- és fotós-világot, ahol csak a legszebbeknek, legkitartóbbaknak van helyük, akik tudják mivel jár a reflektorfény. Az öntudatos gyermek nem adja fel, és tudja, hogy egyszer még több fotóst bűvöl majd el, és ezzel akár bekerülhet a legismertebb nevek közé is.

Tavaly például már közös kifutón vonult az egyik legelismertebb modellel, a gyönyörű és tehetséges Madeline Stuarttal, ami a kislány számára maga volt a valóra vált álom. Most azért küzd, hogy a kifutókon megmutassa azt, hogy semmiben sem különbözik egészséges társaitól, és elhatározta, hogy szupermodell lesz.

<