Már akadt is egy érdekes rejtély a Doktor Balatonban

-

A Doktor Balaton legutóbbi részében érdekes fordulatot vett az eddigi történet. Amikor Csicsó (Ujlaki Dénes) az eltűnt Petyát kereste, majd betévedt egy korábban könyvtárként szolgáló, használaton kívüli épületbe, ami ráomlott.

A falubeliek hívták a tűzoltókat, de nem volt idő megvárni, míg kiérkeznek, így Doktor Balaton (Mészáros András) testi épségét kockáztatva bement Csicsóért a romok közé. A romok között aztán nem csak Csicsót, de régi leveleket is talált, amelynek feladója Tóth Piroska volt.

Mivel a címszereplő vezetékneve Balla-Tóth nem lehetetlen, hogy András édesanyja írta ezeket a leveleket, bár a címzett elmosódott, így azt végképp nem lehet tudni, hogy kinek.

András később visszament, de már csak a levelek hűlt helyét találta, kiderült, hogy azt a falu háziorvosa, Laci bácsi (Bezerédi Zoltán) zárta biztonságos helyre.

Kicsit tovább gondoltuk a látott eseményeket és megpróbáltuk összerakni, hogy mi történhetett a múltban.

Az első részben láthattuk azt is, hogy András és az apja igencsak el van idegenedve egymástól.

Mi van akkor, ha valójában András apja azért nem törődik a gyerekével, mert tudja, hogy nem az ő gyereke?

Mi van, ha a leveleket azért zárta el Laci bácsi, mert a levelek neki íródtak, sőt ha ez igaz lenne, még az is lehet, hogy Laci bácsi András apja és ezért is vette annyira szárnyai alá. Mit gondoltok?

Kapcsolódó

A Keresztanyu sorozat 16. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 16. része a Rajtaütés címre hallgat.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait....

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

Most a címlapon

Újabb Trónok harca-sorozatot jelentettek be

Az HBO újabb Trónok harca előzménysorozaton dolgozik, méghozzá a 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó Kóbor Lovag, vagyis a Dunk és Egg történetei alapján.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a...

A mozikat elkerülte, de streamingen itthon is debütál a Rendbontók

A megtörtént esetet feldolgozó film az 1970-es Miss World szépségversenyre fókuszál, amely az események hatására a nyugati szépségideál 180 fokos fordulatot vett.

Hamisított hírnév – Itt az HBO influenszer-generációról szóló filmje

Megérkezett a Fake Famous (Hamisított hírnév) című új HBO dokumentumfilm előzetese, amely az influencerek valódi(nak látszó) világába kalauzolja a nézőket.

A Hírstart ajánlata