Már akadt is egy érdekes rejtély a Doktor Balatonban

A Doktor Balaton legutóbbi részében érdekes fordulatot vett az eddigi történet. Amikor Csicsó (Ujlaki Dénes) az eltűnt Petyát kereste, majd betévedt egy korábban könyvtárként szolgáló, használaton kívüli épületbe, ami ráomlott.

A falubeliek hívták a tűzoltókat, de nem volt idő megvárni, míg kiérkeznek, így Doktor Balaton (Mészáros András) testi épségét kockáztatva bement Csicsóért a romok közé. A romok között aztán nem csak Csicsót, de régi leveleket is talált, amelynek feladója Tóth Piroska volt.

Mivel a címszereplő vezetékneve Balla-Tóth nem lehetetlen, hogy András édesanyja írta ezeket a leveleket, bár a címzett elmosódott, így azt végképp nem lehet tudni, hogy kinek.

András később visszament, de már csak a levelek hűlt helyét találta, kiderült, hogy azt a falu háziorvosa, Laci bácsi (Bezerédi Zoltán) zárta biztonságos helyre.

Kicsit tovább gondoltuk a látott eseményeket és megpróbáltuk összerakni, hogy mi történhetett a múltban.

Az első részben láthattuk azt is, hogy András és az apja igencsak el van idegenedve egymástól.

Mi van akkor, ha valójában András apja azért nem törődik a gyerekével, mert tudja, hogy nem az ő gyereke?

Mi van, ha a leveleket azért zárta el Laci bácsi, mert a levelek neki íródtak, sőt ha ez igaz lenne, még az is lehet, hogy Laci bácsi András apja és ezért is vette annyira szárnyai alá. Mit gondoltok?