Már elérhető az Apatigris 2. évada

Az Apatigris címet viselő sorozat 2. évadát az RTL Klub már azelőtt berendelte, hogy látta volna, a sorozat nézettsége milyen lejtmenetnek indul, ennek megfelelően érkezik is a széria második évada, amelynek első része a mai naptól érhető el az RTL Most+ felületen.

Az Apatigris 2. évadában visszatér a Scherer Péter által alakított Péter, a jószívű úszómester és három nagylánya: Vivien, Laura és Szandra.

Az Apatigris 2. évada február 28-án 18:50-től lesz látható az RTL Klubon, vagyis a sorozat ismét vasárnapi sorozat lesz, akár csak a tévés őspremierje idején, amit követően ősszel az RTL Klub már szombatra pakolta át a szériát.

Mint megírtuk, a második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris sorozat sátbjához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Az Apatigris főhőse ugyanis a második évadban már nem csak mint apa, de mint nagypapa fog szerepelni, hiszen Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született.

Szólj hozzá