hétfő, január 25, 2021

Már holnap visszatérnek a tévébe Bödörék

-

Azonnali műsorváltozást jelentett be a TV2, amelynek köszönhetően már augusztus 3-án hétfő este visszatérnek a televízióba Bödörék.

Aki eddig nem látta az első részt, az hétfőn este tapadjon a TV2-re, ugyanis 19:30-kor visszatér a képernyőre a sorozat. Bár epizódszámot egyik műsorrenddel foglalkozó platform és maga a TV2 sem tüntetett fel, nagy az esély rá, hogy a TV2 az első részt ismétli meg és nem a második rész kerül adásba.

A Bödörék, vagyis az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár május elsején, hatalmas érdeklődés mellett mutatkozott be a televízióban, majd pünkösdvasárnap a SuperTV2-n megismételték az adást, vagyis immár harmadik alkalommal kerül képernyőre a Stohl András nevével fémjelzett sorozat bemutatkozó epizódja.

A Dinnyeberkiben található otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

A Bödörék első részével korábban több írásunkban is foglalkoztunk, a sorozat első részéről írt kritikánkat ide kattintva olvashatja el:

Bödörék kritika – Egyszer volt Budán Bödör Gáspár

Kapcsolódó bejegyzések

A Keresztanyu sorozat 16. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 16. része a Rajtaütés címre hallgat.

A Keresztanyu sorozat 15. részében

A Keresztanyu című sorozat ma adásba kerülő 15. része A besurranó címre hallgat.

A Keresztanyu sorozat 14. részében

A Keresztanyu sorozat ma adásba kerülő 14. része a A kutya meg a macska címre hallgat.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata