Hír és közéleti magazin
Batman V. Superman: Dawn Of Justice

Már meg is van ‘Az Igazság Ligája’ főgonosza?


Egy törölt jelenet látott napvilágot a Batman Superman ellen: Az Igazság Hajnalából, ami megerősíti azt, amire a film utolsó jelenetében Lex Luthor is utal. Vagyis a gonosz, akihez segítségét fordul (hogy világuralmi terveit véghezvigye) nem más, mint Darkseid, vagyis A sötétség ura.

Steppenwolf_Prime_Earth_001

Darkseid a DC univerzum egy kitalált alakja.Ő az abszolút gonosz, Superman és az egész Igazság Ligájának legádázabb ellenfele. Superman többször összecsapott már vele a képregények oldalain illetve az animációs sorozatok során, hiszen Darkseid legújabb célpontja a Föld. Legutoljára a Justice League Unlimited c. animációs sorozatban tűnt fel ahol ugyancsak a Földet készült elfoglalni.

A most közzétett törölt jelenetben minden bizonnyal Darkseid egyik bizalmas hadvezére, a démoni alakra hasonlító Steppenwolf látható, legalábbis a fentebb látható képen és a videóban látható alak nagyon hasonlít egymásra.

Persze nem lehet nem feltételezni, hogy az egész csak egy olyan kivetülés, mint amit Az acélemberben is láthattunk, mondjuk akkor is érdekes a jelenetben látható 3 Mother Box (‘anyadoboz’), ugyanis egy ilyen segítségével alkották meg Cyborg-ot.

És a lényeg: Ha ez csak 50 másodperc a 30 percnyi extrából, akkor belegondolni is durva, hogy mi vár majd ránk a Batman Superman ellen dvd és blu-ray kiadásán.