Már megvan az ANNABELLE 3. részének sztorija

Bár a mozikban csak 2014-ben mutatkozott be, lassan Hollywood első számú horrorfelelősévé válik Gary Dauberman.

A forgatókönyvíró 2014-ben mutatkozott be az Annabelle – csalódást keltő – első részével, majd a gyenge közepes Within (A gonosz odabent vár) és a Wolves at the Door (Farkasok az ajtónál) forgatókönyvét is ő szerezte, amelyek után nem tűnt úgy, hogy nagy karrier várna rá az álomgyárban. Aztán jött az Annabelle: A teremtés, amely már egészen ígéretes volt, s bár az AZ esetében hozott anyagból dolgozott, arra sem lehet panaszunk. A múlt héten bemutatott Az apáca is hagy kívánni valót maga után, de Dauberman a nem túl jó átlag ellenére sem bukott meg, sőt az univerzumteremtő James Wan olyannyira bízik benne, hogy nem csak Annabelle 3. részének forgatókönyvét, de a rendezést is rábízta.

Dauberman pedig már tudja is, hogy hogyan kívánja folytatni Annabelle, a gonosz baba történetét.

“Október közepén kezdjük forgatni az Annabelle 3-at, szóval jelenleg nyakig vagyok az előkészületekben. A Romániában tett kitérő (vagyis a múlt héten a mozikba került Apáca, amelyről kritikánk itt olvasható) után haza hozzuk a franchise-t. Az Annabelle 3 ugyanis Warren-ék házában játszódik majd. Tulajdonképpen azután veszi majd kezdetét a történet, hogy Annabelle a házaspár okkult gyűjteményébe kerül. Láthatjuk majd, ahogy a baba az új környezetével ismerkedik és próbál káoszt teremteni maga körül.” – mondta az Annabelle folytatásáról az időközben az AZ 2. részét is megíró, immáron rendező-forgatókönyvíró.

Az egyelőre utócím nélküli Annabelle 3. részének forgatása tehát jövő hónapban elkezdődik, a végeredményt pedig 2019 júliusában láthatjuk majd a mozikban.

Forrás Filmsomnia
Szólj hozzá