Már nem egyszerre forgatják a Mission: Impossible 7-8-at

Bár többször is le kellett állítani a forgatást, de a Mission: Impossible 7 és 8 egyszerre történő forgatása elég jól haladt – mostanáig.

A film(ek) forgatását ezúttal nem a koronavírus-járvány akasztotta meg, hanem maga a Paramount. A Mission: Impossible 7. és 8. forgatása a világ számtalan pontján zajlott, ami miatt Tom Cruise igencsak elfoglalt, de a Deadline szerint a stúdió szeretné felszabadítani a színészt, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő Top Gun: Maverick nyári promóciós körútjára koncentráljon.

A stúdió állítólag emiatt úgy döntött, hogy a Mission: Impossible 7. forgatását továbbra sem függeszti fel, de a 8. részhez nem forgatnak jeleneteket, hogy Tom Cruise minél hamarabb szabaduljon. A Top Gun: Maverick bemutatóját követően pedig Cruise visszatér és leforgatja a Mission: Impossible 8. részének még hiányzó jeleneteit.

Premier szempontból a Mission: Impossible 7 idén november 19-re van tervezve, míg a nyolcadik film 2022. november 4-i premierdátummal rendelkezik, vagyis egy rövid fennakadás a 8. rész forgatásában nem lehet hatással a bemutatóra.

A Top Gun: Maverick a tervek szerint 2021 július 2-án kerül a mozikba.

Hirdetés

Kapcsolódó

Most népszerű