Már nyáron visszatér az RTL-re a Házasodna a gazda

Június 7-én vasárnap este 18:50-től az RTL Klubon 2 nő és 6 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője.

A műsor első epizódjában megismerhetjük a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki halgazdálkodással, növénytermesztéssel, állattartással foglalkozik. Van egy biogazdasszony és egy erdélyi gazda, aki vadőr és medvék etetésével dobja fel a mindennapjait. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Ahogy már 2012-ben és 2019-ben a Házasodna a gazda első és második évadában látható volt ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

Rögtön az adás után lehet is jelentkezni a hivatalos oldalon azoknak a nőknek és férfiaknak, akik úgy gondolják, méltó társuk lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó lesz.

A Házasodna a gazda 3. évada  június 7-én, vasárnap este 18:50-től látható az RTL Klubon!

Szólj hozzá