Filmek, sorozatok, kultúra

Már vége is az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárnak: Ahogy jöttek, úgy búcsúznak is Bödörék

A TV2-n május elsején került a képernyőre az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár első része, a folytatásra azonban őszig várni kell.

A TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozatának exkluzív, premier adása május 1-jén kerül a képernyőre. A sorozat folytatása azonban csak ősszel lesz, a TV2 ugyanis érthetetlen módon úgy mutatja be az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatát, hogy annak folytatását online sem teszi elérhetővé.

Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár sorozatban dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozat. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

<