Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra
Photo Credit: Van Redin/AMC

Már vissza is tért a FEAR THE WALKING DEAD 5. évada

A zombi-apokalipszis szuperhősei továbbra is igényes körítésben szórakoztatják a nézőket.

Olyan rövid nyáriszünetre vonult a Fear the Walking Dead 2019-ben, amilyenre még nem volt példa: Mindössze három hét után folytatódik az ötödik évad. Magyarországon is a világpremierrel egy időben, augusztus 12-én három órakor lesz a premier az AMC-n, majd főműsoridőben, 22 órától is meg lehet nézni az aktuális részt.    

A Fear the Walking Dead ötödik évadának második feléhez készült egy hosszabb előzetes, amit a Comic Con-on mutattak be. Ott, ahol bejelentették, mikor folytatódik a sorozat, és hogy lesz 2020-ban hatodik évad is.

Az ötödik évad második felében, miután bebizonyosodik, hogy jó úton járnak, hőseink felbátorodnak, túlélőket mentenek, és a remény igéjét hirdetik. Egészen addig, amig már ismert és ismeretlen ellenségeik felbukkanása meg nem kérdőjelezi, hogy az önzetlenségük valóban hozhat-e változást egy olyan világban, amelyet a halál és a pusztulás jellemez.

A lenti előzetest meg nem lehet elégszer megnézni, annyira jól el lett találva.

Fear The Walking Dead: 5. évad 9. rész, augusztus 12., 3 óra és 22 óra, AMC
Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<