Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

A 30 éves Margot Robbie legszexisebb fotói

Margot Robbie ma töltötte be a 30-at, ennek örömére néhány kiváló képpel és videóval emlékezünk meg róla.

Margot Elise Robbie Oscar-díjra, BAFTA-díjra és Golden Globe-díjra jelölt ausztrál színésznő egyik pillanatról a másikra lett a világ kedvence és hamar a legbefolyásosabb és a legjobban fizetett színésznők toplistáján találta magát.

Bár a Wall Street farkasában figyelt fel rá a világ, a pályafutása még a 2000-es évek végén kisebb ausztrál filmekkel és egy ausztrál szappanoperával kezdődött. Miután az Egyesült Államokba költözött, szerepelt az ABC Pan Am című televíziós sorozatában (2011–2012). 2013-ban szerepet kapott az Időről időre című romantikus vígjátékban, és ugye ugyanebben az évben szerzett nemzetközi ismertséget is, miután Martin Scorsese életrajzi ihletésű filmdrámájában, A Wall Street farkasában Leonardo DiCaprio oldalán szerepelhetett.

2015-ben a Focus – A látszat csal című filmben szerepelt, 2016-ban pedig Jane Porter szerepét alakította a Tarzan legendájában. Ugyanebben az évben játszotta Harley Quinnt a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban.

Pályája addigi legkedvezőbb kritikai elismerését 2017-ben kapta, amikor az Én, Tonya című életrajzi drámában Tonya Harding műkorcsolyázó alakját elevenítette meg. Alakításáért 2017-ben Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában.

2018-ban a Két királynő című filmben I. Erzsébet angol királynőt alakította, amiért jelölték a BAFTA-gála legjobb női mellékszereplő díjára. 2019-ben együtt dolgozott Quentin Tarantinóval a Volt egyszer egy Hollywoodban, illetve szerepelt a Botrány című drámában.

2020-ban pedig újból Harley Quinnt alakítja a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmben, közben pedig még 2014-ben megalapította a LuckyChap Entertainment nevű filmprodukciós céget.

Hamarosan ismét láthatjuk, a hírek szerint ő lesz A Karib-tenger kalózai franchise új arca, de a Barbie-franchise is az ő arcával veszi be a mozikat. Ezen felül szerepelni fog a Ruin című második világháborús thrillerben, a Marian címet viselő Robin Hood-oldalhajtásban, ahogy várhatóan Harley Quinn szerepében sem idén láttuk utoljára.

Sőt, az egyik korábbi James Bond szerint ő lenne az ideális szereplő az első női James Bond eljátszására, nem lehetetlen, hogy a stúdió is lát ebben fantáziát.

Margot-Robbie-2Margot-Robbie-1Margot-Robbie-4Margot-Robbie-3Margot-Robbie-6

Margot-Robbie-5

<