Hír és közéleti magazin

Úgy tűnik megvan ki nem lesz ott a mai Dancing with the Starsban

Mint arról beszámoltunk, a szombat esti Dancing with the Stars című műsorban két – még versenyben lévő – táncos pár nem fog fellépni.

Egyelőre csak találgatni lehet, ugyanis a TV2 szombat estére ígért bejelentést, de a Blikk úgy tudja, hogy Marsi Anikó és Szabó Gábor kettőse az egyik, aki nem vesz részt a Dancing with the Stars harmadik élő showjában.

Marsi Anikó DWTS
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

A lap információi szerint a 45 éves híradós egyáltalán nem próbált ezen a héten a táncos show-ra, sőt a TV2 Tények stúdiójában vagy szerkesztőségében sem látta senki hétfő este óta, pedig erre a hétre volt beosztva műsorvezetésre.

A TV2 hivatalos tájékoztatása szerint két, egyébként még versenyben lévő pár nem lesz ott a szombat esti élő adásban. Legutóbb, amikor ilyen történt a csatornán, az a Sztárban sztár című műsorban volt, akkor egy korábbi kieső, Horváth Boldi tért vissza a koronavírussal megfertőződő Pély Barna helyén (és később Barna is visszatérhetett).

Kérdés, hogy ezúttal is visszahívják-e a műsorból már kiesett Emiliot és/vagy Győrfi Dánielt és persze az is kérdés, hogy ki lehet a másik pár, aki nem lesz ott a Dancing with the Stars harmadik élő showjában?