Marvel-filmekkel erősít az RTL KLub

Március 4-től három vasárnap este a Marvel-univerzum szuperhősei szállják meg az RTL Klub képernyőjét.

A szuperhősök sorát március 4-én 18:55-től az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló nyitja meg. A második világháború idején, 1941-ben játszódó történet a lelkes és mindenre elszánt Steve Rogersről (Chris Evans) szól, akit gyenge fizikuma miatt alkalmatlannak nyilvánítanak a sorozáson. A fiú azonban nem adja fel és jelentkezik egy szupertitkos kísérleti programba: az Újjászületés nevet viselő projekt célja szuperkatonák megalkotása. Az izomkolosszussá fejlődött Steve – azaz Amerikai Kapitány – első feladata a világuralmi terveket dédelgető Vörös Koponya megállítása lesz.

Március 11-én 18:55-től a Bosszúállóké lesz a főszerep. A szuperhősök válogatott csapata – így például a Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans) és a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) – indul harcba, hogy megakadályozza a Föld pusztulását. Bruce Banner (Mark Ruffalo) megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol.

A szuperhősök invázióját március 18-án 18:55-kor a Thor zárja. A makacs és meggondolatlan, ám legyőzhetetlen harcos Thort (Chris Hemsworth) meggondolatlan tette miatt büntetésül a Földre száműzik, ahol kénytelen az emberek között élni. Amikor a világából érkező gonosz le akarja igázni a Földet, Thornak döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

Szólj hozzá