csütörtök, január 28, 2021

Megkérdezték a TV2-t, miért lehetnek nézők a Dancing with the Starsban

-

- Hirdetés -

Nem volt hajlandó érdemben megmagyarázni a TV2, hogyan tarthatott élő, zenés felvételt szombaton a kijárási tilalom kezdete után, nézők jelenlétében – számol be a Media1, amely arról is ír, hogy az ezen túl feltett kérdéseikre nem is válaszolt a csatorna kommunikációs osztálya.

Bár este 8 órától kijárási tilalom van, ezen kívül gyülekezni is tilos és egy családi ünnepen sem lehetünk 10-nél többen jelen, a TV2 szombaton mégis megtartotta a Dancing With The Stars című műsorának élőben sugárzott adását, a műsor felvételén pedig jól látható módon nézők is jelen voltak.

Amikor a Media1 kérdéseket küldött nekik a témában, a csatorna ezekre nem volt hajlandó érdemi választ adni, hanem annyit írt vissza, hogy

„A TV2 Dancing with the Stars műsora a hatályos előírásoknak megfelelően készül.”

A Media1 azt írja, hogy a TV2 korábban pénzért árusított jegyeket ennek a műsornak a felvételeire, de ezt a járvány miatt leállították.

A portál szerint így elképzelhető, hogy a közönséget statiszták vagy a Paprika Studios nevű gyártó cég alkalmazottai alkották, akik így talán “munkavégzés” címén tették azt meg.

De egyelőre nem tudni, hogy így volt-e, mert a TV2 nem volt hajlandó érdemben válaszolni a lapnak, pedig a Media1 és a nézők is szeretnének tisztán látni a show megtartásával kapcsolatos jogi háttérre.

Mint a Filmsor megírta a TV2 táncos műsorának tagjai közül, mióta elindultak az élő adások többen is koronavírusosak lettek – persze nem lehet kijelenteni, hogy a műsorban fertőződtek meg, másrészt pedig a műsor indulásakor még kevésbé voltak szigorúak a szabályok:

Többek közt Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Gelencsér Tímea és Tóth Dávid is megfertőződött, de a műsorban az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének, Győrfi Pálnak a fia, Győrfi Dániel is színpadra lép hétről hétre, ő szintén elkapta már a koronavírust, de a kulisszák mögötti interjúkat készítő Kadlacsek Krisztián is. Az egyik versenyző éppen a múlt héten panaszkodott arról, hogy édesanyját is megfertőzte…

A “hatályos előírásoknak megfelelő eljárás” példamutatásból sok-sok kérdést felvet, hiszen csak az elmúlt 48 órában majdnem 300 magyar ember vesztette életét a koronavírus miatt.

- Hirdetés -

Még több hír megtalálható a Filmsor főoldalán. Ha nem akarsz lemaradni a friss cikkekről csatlakozz a Filmsor Facebook-oldalához vagy iratkozz fel RSS-csatornánkra!

Kapcsolódó bejegyzések

Exatlon: Megérkezett az új játékos a Kihívok csapatába

A Kihívok csapatának tagja, Nagy Dani a múlt héten sérül le, azóta pedig mankókkal közlekedett és csak lélekben tudta segíteni társait....

Sydney van den Bosch a TV2-n panaszolta el, hogy husinak nevezték követői

Nagy megrázkódtatás érte, el is kellett menni egy reggeli műsorba, hogy elpanaszolja.

Friss

Animációs Trónok harca sorozatot fejleszt az HBO

A már bejelentett újabb előzménysorozat mellé egy Trónok harca világában játszódó animációs sorozatot is fejleszt az HBO.

Technikai problémák miatt állt le az HBO GO

Ha nem megy az HBO Go, a hiba nem a te készülékedben van, hanem a szolgáltatónál vannak fennakadások.

Válik Az Esernyő akadémia sztárja

Elliot Page (korábbi nevén Ellen Page), Az Esernyő Akadémia sztárja, tavaly decemberben jelentette be, hogy transznemű.

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.
A Hírstart ajánlata