Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Médiaajánlat

A Filmsor.net előbb 2009-ben, majd 2013-ban újjáalakult médiaportál, amely tévé és moziműsorokkal illetve könyvekkel és képregényekkel foglalkozik elsősorban, az elmúlt három évben több mint 10.000 posztot megjelentetve a témában.

Elsődleges célközönségünk a 13-49 éves kikapcsolódásra, szórakozásra vágyó korosztály, akiknek egy interaktív felületet biztosítunk arra, hogy kibeszéljék az aktuális popkulturális trendeket.

Olvasóink és partnereink egyaránt fontosak számunkra, ezért is érdemes az oldal szellemével egyező hirdetéseit nálunk megjelentetnie, ugyanis itt tényleg nyitott fülekre és szemekre talál hirdetése, amennyiben a televízióhoz, a mozifilmekhez, a könyvekhez vagy a képregényekhez kapcsolódó témában szeretne hirdetni.

Ennek szellemében körömgomba, ránctalanító, mágikus zsírégető és ehhez hasonló hirdetéseket nem áll módunkban közzétenni.

Megtekintés alapú és szponzori jellegű hirdetésekkel, promóciós cikkekkel kapcsolatban keress minket email-címünkön, a filmsor@filmsor.net elérhetőségen.

Számlát adószámos magánszemélyként tudunk kiállítani.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
<