Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Még a TV2-nek is drága a Miss Universe

“Mondta névtelen TV2-s forrásunk”. Ezt azért egyből ki is emelnénk a Bors cikkéből. De a lényeg, hogy még nem tudni, ki viszi képernyőre másfél hét múlva a Miss Universe döntőjét, mert Vajna szerint 150 milla túl nagy összeg Vajnáné Palácsik “tehetség”kutatójára*.

@missuniversehungary2016 @kovagoodora #beautymakers #zsidro

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

A TV2 egyik, neve elhallgatását kérő dolgozója azt állítja, feltehetően csoda lesz, ha zökkenőmentesen lemegy majd az élő műsor. Ez azért is érdekes, mert a verseny tulajdonosa és szervezője nem más, mint a TV2-s főnök felesége, Vajna Tímea.

A titokzatos Bors-informátor egyébként azt mondja:

Vajnáék több cégtől is kértek ajánlatokat a Miss Universe gyártására, a pletykák szerint a csatorna legnagyobb beszállítója, az IKO százötvenmilliós költségvetést tett le az asztalra. Ezt erősen túlzónak találták, így nem állapodtak meg. Most azt beszélik, egy rendezvényekkel foglalkozó vállalat készítheti majd az élő showt-t. Kockázatosnak hangzik már elsőre is.

A kulisszák mögött egyébként nagyon zajlik az élet Miss Vajna körül. Egyrészt egy helyesírásai hibákkal megtűzdelt angol posztban bejelentették az Instán, hogy újra megnyitott a Mr. Funk nevű túlárazott fánkozója, másrészt meg a napokban leforgatták a Miss Universe imázsfilmjét, ahová a kép tanulsága szerint fodrászokat nem hívtak meg.

Image forgatás @missuniversehungary2016

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

*mifelénk tehetségnek nevezik a “dekoltált” lányokat. Az már más kérdés, hogy azok nem egy nemzetközi prostihálózat bemutatójában szerepelnek.

<