Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Még idén visszatér a Nyerő Páros az RTL Klubra

Már el is kezdődtek a Nyerő Páros 4. évadának felvételei.

2016-ban mutatkozott be az RTL Klub celebrealityje, a Nyerő Páros. A Sebestyén Balázs által vezetett műsor 2018-ban folytatódott, még az első évadnál is jobb számokat produkálva, így természetesen 2019-ben is képernyőre kerülhetett.

Azóta nem sokat lehetett hallani a műsorról, azonban most kiderült, hogy idén is műsorra tűzi a formátumot az RTL Klub. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága megerősítette a Sorozatwiki értesüléseit, miszerint a műsor felvételei már el is indultak. A hír azon részét, hogy ősszel kerül-e képernyőre a Nyerő Páros, egyelőre nem kommentálták.

A Nyerő Páros a RTL Klub valóságshow műsora, melyben hazai hírességek versenyeznek. A verseny idejére nyolc vagy kilenc pár költözik be Villa Malom Luxury Resort Pusztazámor villájába, hogy különböző ügyességi és elméleti vetélkedőkön vegyenek részt és megküzdjenek a “Nyerő Páros” címért.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<