Még jó hogy Támadás a Fehér Ház ellen lett a magyar címe

-

az Olympus Has Fallen címet viselő akciófilmnek, amelyben ugyan tényleg a Fehér Házat támadják meg a terroristák, de a folytatás már Londonban játszódik, így a magyar címadók egy kisebb pofonba szaladtak bele azzal, hogy a London Has Fallen címen érkező folytatás Támadás a Fehér Ház ellen 2. címen érkezik a hazai mozikba.

A világ vezetői a brit miniszterelnök temetésére érkeznek a Big Ben árnyékába, de a terroristák is betoppannak váratlan vendégként, hogy aztán Gerard Butler, Aaron Eckhart és Morgan Freeman is visszatérnek majd.

Mellettük Melissa Leo, Radha Mitchell, Robert Forster, Jackie Earle Haley és Charlotte Riley is szereplnek a filmben, amelyet nem az első részt is drigáló Antoine Fuqua, hanem Babak Najafi rendezett – aki ismeretlen neve ellenére nem kezdő, hiszen ő rendezte a nagyszerű Snabba Cash-folytatást és az elmúlt évben Banshee epizódokat is rendezett.

A film márciusban érkezik a mozikba és egyébként a teljes címe: Támadás a Fehér Ház ellen 2.: London ostroma. Mert azt könnyű rárakni a plakátra. Előzetes alapján meg pont olyan lesz, mint a 24: Live Another Day.

Kapcsolódó

Flack előzetes Anna Paquinnal

Az Amazon Prime videóra érkezik a Flack címet viselő sorozat, amelynek főszereplőjét Anna Paquin alakítja majd.

Előzetest kapott Az űrsepregetők, ami 2021 első nagyszabású sci-fi-je

Jo Sung-hee (A farkasfiú) rendezésében érkezik a Netflixre a következő nagyszabású ázsiai sci-fi, Az űrsepregetők, amelyben hatalmas az univerzum, és tele van értékes szeméttel.

Willy’s Wonderland előzetes Nicolas Cage-dzsel

A Nicolas Cage által alakított főhős elvállal egy éjszakai takarítást a Willy's Wonderland nevű helyen, ahol persze nem minden...

Young Rock – Befutott a Dwayne Johnson ifjúkoráról szóló vígjátéksorozat előzetese

Dwayne Johnson a saját ifjúkori életéről készített szituációs komédiát (sitcomot).

Most a címlapon

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Sorozat lesz a Dungeons & Dragons-ból is

Az Entertainment One (eOne) leszerződtette Derek Kolstad írót, hogy a Dungeons & Dragons világában játszódó sorozaton dolgozzon.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet