Még két színészen múlik az Agymenők folytatása

Bár korábban megbízható(nak tűnő) információkra hagyatkozva mi magunk is azt írtuk, hogy biztosan érkezik az Agymenők 11. és 12. évada, úgy tűnik még mindig folynak a tárgyalások, amiről egy elég meglepő, vagy inkább szívet melengető információ szivárgott most ki.

Megállapodtak az Agymenők 11. és 12. évadáról

Méghozzá az, hogy kiderült, hogy a magukat azért eléggé degeszre kereső (1 millió dollár epizódonként eddig és ha minden igaz ez mostantól 1,2 millióra emelkedik) fő-főszereplők a saját gázsijukból fejenként 100.000 dollárt “adnának” Mayim Bialiknak és Melissa Rauch-nak, akik tőlük messze lemaradva a fizetési listában, mindössze 200.000 (egyes források szerint 250.000) dollárt keresnek jelenleg.

Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Kunal Nayyar (Raj) és Simon Helberg (Howard) 100 ezer dollárjával az Amy-t és Bernadettet alakító színésznők már 450-500 ezer dollárt keresnének epizódonként, ami bár duplája a mostaninak, mégis a fele (sem) annak, amit Sheldonék raknak zsebre.

A kérdés persze az, hogy megelégszenek-e ezzel a lányok, vagy toább izmoznak a stúdióval, aminek a vége az is lehet, hogy nem lesz 11. évad, esetleg hogy mindkét karaktert kiírják a történetből (ami minden bizonnyal felháborodáshoz vezetne). Az mindenesetre nemes gesztus, hogy az eddig a saját gázsijuk miatt izmozó 3 (majd 5) szereplő a saját – anyagi – kárára is folytatná a sorozatot.

Egyébként a 10. évadig Raj és Howard is kevesebbet keresett mint Sheldonék, azt, hogy azonos bérszintre emelkedtek most sikerült kialkudnia a színészeknek.

Érdekesség, hogy a sorozat három alapszereplője Johnny Galecki, Jim Parsons és Kaley Cuoco az első évadot még 60 000 dolláros epizódonkénti fizetésért vállalta – igaz az 10 éve volt.

Szólj hozzá