Még két ‘Utazás…’ film jöhet Dwayne Johnsonnal

Brad Peyton nagyon pörög. Épp hogy befejezte új filmje, a különlegesen látványosnak ígérkező Törésvonal digitális effektusait ? melyek segítségével a földdel tette egyelővé Kaliforniát ? máris új terveken agyal. És természetesen ismét a Törésvonal sztárjával, régi barátjával, Dwayne Johnson-nal együtt.

Toresvonal_jelenet (2)

? Az Utazás a Föld középpontja felé és az Utazás a rejtélyes szigetre nagyon jól sikerült. A digitális technika fejlődött, Jules Verne pedig még egy csomó izgalmas regényt írt. Érdemes lenne folytatni a sorozatot! ? mondta a rendező, aki a legelsők között alkalmazta a 3D-technikát. ? És Dwayne-nel azt beszéltük meg, hogy nem aprózzuk el. Egész biztos, hogy a Törésvonal volt életünk legnagyobb, legkeményebb munkája. Ha azt összehoztuk, biztosan le tudunk forgatni egyszerre két új Utazás-filmet. Az első címe már meg is van: Journey 3: From the Earth to the Moon.

Vagyis a látványos, kalandos történet, természetesen a Sziklával és filmbeli kamasz unokaöccsével rögtön egy 3. és 4. résszel gazdagodhatna.

? Ha már belekezdünk, nem fogjuk elaprózni ? magyarázta Peyton. ? Most két rész forgatókönyvén dolgozunk. Miért ne forgatnánk le egy nekifutásból két vagy három filmet?

Szólj hozzá